Afa Tauli i “Koi” Hogg entren a la llista per als dos “test match” dels Leones

Els terceres línies de Santboiana i Barça poden entrar a les convocatòries contra Namíbia o Samoa

FER

Fotografies de Jordi Elias i Jaume Andreu

Dos “tests” de mundial

La selecció espanyola de rugby a XV torna a la feina el proper diumenge 11 de novembre a Guadalajara per continuar amb la preparació de la finestra de tardor, que els mesurarà als mundialistes Namíbia i Samoa, els dissabtes 17 i 24 de novembre a l’Estadi Central de la Universitat Complutense de Madrid.

tauli_georgia_rugbycat
Afa Tauli, després del partit del Sis Nacions “B” a Geòrgia. Foto Tamuna Kulumbegashvili

Dos jugadors d’equips catalans seran presents a la concentració d’aquests enfrontaments: un que ja ha jugat per als Leones, Afa Tauli (Santboiana), i un altre que podria debutar, “Koi” Hogg (Barça). Ambdós compten amb la confiança de Santiago Santos per a aquesta finestra de tardor.

Per al seleccionador els Leones no es troben davant d’un repte qualsevol, ja que “aquesta finestra de novembre suposa l’arrencada d’una nova era, d’un nou cicle que té com a destinació el mundial de França 2023”.

L’staff dels vermells ha preparat una llista llarga en la qual s’hi troben tots els jugadors per a tots dos test matches, encara que òbviament l’equip que s’enfrontarà a Namíbia i el que es mesurarà a Samoa seran diferents, ja que Santos no vol desaprofitar l’oportunitat per veure i provar sobre la gespa del Central de Madrid el major nombre d’efectius possibles.

fcb_ues_derbi_rugbycat
“Koi” Hogg, durant la Supercopa Catalana davant la Santboiana. Foto Jaume Andreu

“Estic molt satisfet amb la qualitat dels jugadors amb els quals comptem, -assegura Santiago Santos -. D’una banda tenim a molts leones que ja han estat amb nosaltres, i d’altra incorporem nous homes al projecte. Tenim jugadors de Top 14 com Mickael de Marco, Lucas Rubio o Xerom Civil, i també joves promeses que provenen de les Selecció sub 20 dels últims anys com Álvar Gimeno, Andrea Rábago, Facundo i Tomas Munilla, Joshua Peters, Guillermo Domínguez, Asier Usarraga o Vicente del Hoyo. A aquests hem de sumar-los les noves incorporacions de jugadors de la Liga Heineken i de França, per la qual cosa crec que hem sabut conjugar un puzzle que ens dóna una plantilla molt àmplia i de competitiva”.

Consulta aquí la convocatòria completa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *