Així serà la Copa Catalana femenina de 7s

Enguany la Copa Catalana de les noies estrena format, jugant-se a rugby a VII

Els deu equips apuntats es dividiran en dues seus la primera de les dues jornades de competició

RugbyCat

Fotografia de Pere Masó

La Copa Catalana femenina agafa un caire diferent aquesta temporada. Enlloc de la tradicional competició per eliminatòries de rugby a XV, la Federació Catalana ha decidit apostar pel rugby a VII (la Copa Sub-16 també serà de sevens), organitzant dues jornades que decidiran qui és el campió d’aquest nou format.

Dues jornades, tres seus

Aquesta Copa s’ha dividit en dues jornades diferents: la primera per disputar la fase de grups i la segona les eliminatòries finals. El dissabte 6 de maig serà el dia en què se celebrarà la primera cita, que es dividirà en dues seus: Sant Boi i l’Hospitalet de Llobregat.

A la Feixa Llarga hi competiran el BUC, l’Hospitalet, el Sitges, el GEiEG i el Sant Cugat, en aquest ordre:

copa_Catalana_grupA_rugbycat

Al Baldiri Aleu hi jugaran els següents equips: l’INEF Barcelona, els Enginyers, el Martorell/Anoia, el Castelldefels i el Gòtics, i disputaran els enfrontaments en aquest ordre:

copa_Catalana_grupB_rugbycat

Els tres millors equips de cada grup tindran l’opció la següent setmana de guanyar el títol, disputant la fase final a una seu encara per determinar (sona Martorell). Els sis conjunts millor classificats es dividiran en dos grups el darrer dia, d’aquesta manera:

  • El primer del Grup A, el segon del Grup B i el tercer del Grup A jugaran entre ells.
  • El primer del Grup B, el segon del Grup A i el tercer del Grup B jugaran entre ells.

Un cop finalitzada aquesta fase, els dos primers de cada grup jugaran la final pel títol, els segons classificats pel tercer i quart lloc i els cuers per la cinquena i sisena plaça. Els equips que no es classifiquin el primer dia per a les fases finals jugaran també entre ells per decidir en quina posició final queden.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *