Aleix Buira i Josep Balsalobre, baixes a la primera línia de la Santboiana

El talonador s’operarà de l’espatlla i el pilar pateix un trencament parcial dels lligaments de la mà

RugbyCat

Fotografia de VRAC

Contratemps per a Lewis Williams

La Santboiana haura de superar un obstacle important: Josep Balsalobre i Aleix Buira seran baixes durant unes setmanes. Balsalobre va trencar-se parcialment els lligaments de dos dits de la mà esquerra en un entrenament abans del partit contra el Getxo i Buira va luxar-se l’espatlla esquerra en els primers minuts de la final de la Supercopa al Pepe Rojo.

balsi
Josep Balsalobre en el primer enfrontament de lliga contra el Senor. Foto UES

La lesió de Balsalobre és la menys greu de les dues, doncs l’excapità del Baldiri Aleu en tindrà prou amb tenir els dits immobilitzats per recuperar-se i podrà tornar als terrenys de joc a principis del mes de gener. Aleix Buira, en canvi, haurà de passar pel quiròfan. El talonador pateix una lesió més complexa perquè és la segona vegada que es luxa l’espatlla esquerra i té afectats també el cap de l’húmer i alguns lligaments.

El lleidatà s’operarà a mitjans de novembre (la setmana del 13 o la següent) i espera estar disponible per tornar a jugar en un termini de tres mesos aproximadament. Per tant, a Buira no el veurem vestit de blau fins a finals de febrer.

buria_salvador_rugbycat
Aleix Buira espera tornar als terrenys de joc a finals de febrer. Foto Manuel Ángel González

Problemes, doncs, per a Lewis Williams, qui ja tenia la baixa d’Hugo Pichot (fractura de peroné) i ha d’afrontar el tram final del 2017 amb una rotació de primeres línies minvada. El tècnic novazelandès ja està tirant de pedrera: la darrera jornada va convocar el jove pilar Nil Gabarró i en l’anterior va comptar amb el talonador del segon equip Oriol Alicarte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *