Alfonso Feijóo, nou president de la FER amb el repte de sanejar els comptes del rugby estatal

RugbyCat

Fotografia d’arxiu de Marca.com

La Federació Espanyola de Rugby ja té president. Alfonso Feijóo és l’escollit com a principal responsable de la FER després d’imposar-se amb 37 vots a Juan Silva (16), Macario Fernández-Alonso (7) i Alejandro Aguilera (4) a l’assamblea general extraorinària celebrada aquest passat dissabte a Madrid.

Feijóo té el repte de sanejar els comptes de la Federació, mermats per la gestió de l’anterior president, Javier González Cancho, que va ser forçat a dimitir el passat mes d’abril pel Consejo Superior de Deportes (CSD) acusat se provocar un “dèficit pressupostari considerable”. Segons s’ha informat, el forat econòmic arriba al milió i mig d’euros.

Enorme empresa la que comença el nou president, que va ser derrotat precisament per Cancho a les eleccions de fa dos anys. Alfonso Feijóo, donostiarra de 60 anys, va ser internacional absolut en 23 ocasions com a jugador, i com a entrenador de la selecció espanyola va conduir als “Leones” a l’únic mundial de rugby que ha participat el combinat estatal (el de País de Gal·les 1999).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *