Alfonso Feijoo se sotmetrà dissabte a una qüestió de confiança

L’Assemblea Extraordinària decidirà si el màxim mandatari segueix o no al capdavant de la Federació Espanyola

RugbyCat

Fotografia de FER

El càrrec, a disposició de l’Assemblea 

“Ningú no dimitirà. Ni el meu equip ni jo som persones que s’aparten davant de l’adversitat. Seguirem lluitant, i quan hi hagi una resolució definitiva, si aquesta és negativa, convocaré una Assemblea Extraordinària perquè em ratifiqui en el lloc o em destitueixi”.

Així de clar i rotund va ser el president de la Federació Espanyola de Rugby (FER), Alfonso Feijoo, quan el passat 16 de maig va anunciar durant una conferència de premsa celebrada al Consell Superior de Deportes (CSD) el que faria en cas que, com al final va succeir, la World Rugby (WR) deixés els Leones fora de la classificació per al Mundial del Japó 2019 per l’alineació indeguda de Mathieu Belie i Bastien Fuster, una decisió que la FER va recórrer sense èxit.

alfonso_feijoo_rugbycat
Alfonso Feijoo ha complert amb la seva paraula. Foto FER

Així doncs, aquest dissabte 7 de juliol se celebrarà a l’INEF de Madrid una Assemblea Extraordinària de la FER, just abans de la Ordinària, en la qual Feijoo se sotmetrà a una qüestió de confiança que el dirigent de Sant Sebastià considera que és el més adequat tenint en compte la gravetat del que ha passat amb l’eliminació d’Espanya del seu camí cap al Mundial 2019.

El president vol comptar amb la confiança de l’Assemblea per seguir endavant amb una gestió que des que va arribar a la FER s’ha centrat en eixugar el deute de l’anterior president (Cancho), ha portat els combinats estatals de seven a l’elit i ha quedat a una sola passa del Mundial del Japó 2019. Per contrapartida, Feijoo ha estat molt criticat pel seu taranà sec i poc flexible i per prendre algunes decisions de manera unilateral.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *