Alfonso Feijoo supera la qüestió de confiança

El president de la FER surt reforçat de l’Assemblea Extraordinària

Feijoo va rebre el suport del 76% dels votants

RugbyCat

Fotografia de FER

Tràmit superat

El president de la Federació Espanyola de Rugby (FER), Alfonso Feijoo, va ser ratificat en el seu càrrec després de sotmetre’s a una qüestió de confiança en l’Assemblea General Extraordinària convocada el passat dissabte a l’INEF de Madrid. Amb 59 dels 74 assembleistes amb dret a vot presents, Feijoo va rebre un suport del 76%.

L’escrutini va ser de 45 vots a favor, 10 en contra i 4 en blanc, i la taula que es va constituir per dur a terme la votació estava formada per un representant de cada un dels cinc estaments del rugby espanyol. És a dir, les federacions territorials, amb el de la Comunitat Valenciana, els clubs, el CAR Càceres, els jugadors, els entrenadors i els àrbitres, en les persones de José Luis Conejero, Víctor Acebes i Alhambra Nievas, respectivament.

assemblea_fer_rugbycat
Imatge de l’Assemblea de dissabte. Foto FER

Després de l’Assemblea General Extraordinària es va celebrar la Ordinària. El calendari i el model de competició per a la temporada presentats pel director esportiu, Santi Santos, van ser aprovats amb 42 vots a favor, 6 abstencions i cap en contra, mentre que el pressupost per al 2019, que és de 3.964.987 euros, va ser recolzat amb 32 vots a favor, 12 abstencions i cap vot en contra.

Així es complia el guió preestablert i Feijoo supera un tràmit que el reforça al capdavant de Ferraz. Respira tranquil el mandatàri de San Sebastià que defensa a capa i espasa la gestió feta tant en l’àmbit econòmic (eixugar el deute de la legislatura anterior) com en l’esportiu, quedant-se a un pas del Mundial 2019 i carregant les culpes de l’exclusió al Comitè de la World Rugby. El dubte que planeja a la FER, però, és que es farà ara amb la selecció masculina de XV: seguiran amb la mateixa política de convocatòries o canviaran el rumb?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *