Anna Puig, Maria Losada i Judith Vélez, a per un lloc a la final del Campionat Europeu

Les tres catalanes jugaran avui les semifinals davant Alemanya

Les Leonas volen revalidar el títol aconseguit l’any passat

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Anna Puig i Maria Losada, titulars

La selecció espanyola de rugby a XV femenina encara avui les semifinals del Campionat d’Europa que se celebra a Bèlgica, un torneig que la passada temporada van adjudicar-se i que volen tornar a guanyar. Les de Jose Antonio Barrio juguen a les 18h (en directe per rugby europe i LaLigaSports) davant Alemanya amb l’objectiu de vèncer i convèncer amb un jove i renovat equip que veurà debutar fins a onze jugadores.

maria_losada_sevens_rugbycat
Maria Losada té experiència amb les Leonas de VII i de XV. Foto FER

Entre aquestes, tres catalanes saltaran avui a la gespa, dues d’elles debutant. Anna Puig de la Santboiana i Judith Vélez del GEiEG jugaran un partit oficial amb les Leonas per primera vegada, mentre l’ossa Maria Losada lluirà el “8” a l’esquena com una de les peces fonamentals d’aquesta selecció. De les tres, tan sols Vélez sortirà des de la banqueta com a primera línia suplent, doncs Puig jugarà de “4”.

Les Leonas volen fer bons els rànquings de la World Rugby que les situen com a favorites en aquest torneig; Espanya és desena, molt per sobre dels rivals de la competició: Holanda (14), Alemanya (20) i Bèlgica (21) i vol demostrar que tot i la renovació de bona part de la plantilla el present i el futur de l’oval femení estatals està assegurat.

anna_puig_rugbycat
Anna Puig jugarà de segona línia titular. Foto Jaume Andreu

Aquesta és l’alineació per al partit d’avui (via Rugby Femenino) que cercarà un bitllet per a la final del dia 3 de març contra el guanyador de l’Holanda Bèlgica:

1. Isabel Rico, 2. Isabel Macías, 3. Laura Delgado, 4. Anna Puig, 5. Lourdes Alameda, 6. Jimena Parra, 7. María Calvo, 8. Maria Losada, 9. Anne Fernández de Corres, 10. Carlota Méliz, 11. Eva Aguirre, 12. Maria Ahis, 13. Lide Erbina, 14. Amaia Erbina, 15. Iera Echeberria

Banqueta:

16. Judith Vélez, 17. Margarita Rodríguez, 18. Jeanina Vinueza, 19. Mónica Castelo, 20. Maitane Salinas, 21. Lucía Díaz, 22. Alba Vinuesa, 23. María García.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *