Anna Puig, Maria Losada i Judith Vélez, amb les Leonas de XV

Les tres catalanes preparen a Madrid el Campionat d’Europa de Bèlgica

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Tres catalanes per a l’Europeu

La selecció espanyola femenina de rugby a XV prepara aquesta setmana el Campionat d’Europa que se celebrarà a Bèlgica del 27 de febrer al 4 de març. A Madrid, Jose Antonio Barrio ha convocat 24 jugadores que són les escollides per intentar vèncer aquest torneig que Rugby Europe va decidir recuperar l’any passat.

velez_try_rugbycat
Les bones temporades de Judith Vélez li valen per jugar amb les Leonas. Foto Jaume Andreu

De fet l’esdeveniment constarà tan sols de dues jornades, la semifinal i la final, amb la voluntat que els països europeus de segon ordre que no poden disputar el Sis Nacions puguin disputar partits de nivell. Així, Espanya jugarà la semifinal davant Alemanya el dia 27 a les 18h de la tarda, i si guanya, jugarà la final contra el guanyador de l’altra banda del quadre, on s’enfronten Bèlgica i Holanda.

maria_losada_inef_rugbycat
Maria Losada és una de les peces cabdals de la selecció. Foto Jaume Andreu

Per al torneig Barrio ha convocat tres jugadores catalanes: Maria Losada de l’INEF Barcelona, Anna Puig de la Santboiana i Judith Vélez del GEiEG en una llista predominantment jova que vol identificar nous talents per al rugby femení espanyol, obligat a buscar un relleu per a la generació d’or que l’ha mantingut durant anys a la part alta de l’oval mundial.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *