Apunta’t al “Movember” del rugby català!

Ja inicat el mes de novembre, la campanya solidària per combatre el càncer de pròstata i testicles anomenada “Movember” ja està en marxa. Diferents grups socials i esports s’hi adhereixen any rere any i el rugby no n’és una excepció. Arreu del món, molts equips de l’esport de l’oval es deixen créixer el bigoti en un acte simbòlic per a la causa.

Varis conjunts catalans també hi participen, i des de rugbycat.cat volem ajudar a la causa. Envieu-nos les vostres fotografies, en grup o individuals, amb el vostre bigoti, nom i cognoms i equip al que jugueu (o doneu suport) per ajudar el moviment “Movember” i les publicarem a la pàgina web.

Hem obert un perfil oficial de Movember de rugbycat.cat  per a que el rugby català es faci notar en aquest moviment. Ja sigui amb les fotografies o amb un donació, participa a la campanya per a una bona causa.

Envieu-nos les vostres fotografies a rugbycat.cat@gmail.com , al nostre twitter o al facebook o pengeu-les directament a http://es.movember.com/mospace/8695521

Que el rugby català no es quedi enrere!

2 thoughts on “Apunta’t al “Movember” del rugby català!

 • 5 novembre 2013 at 22:14
  Permalink

  Per segon any, me’l deixo. Quan estigui més visible, envio foto. Felicitats per aquesta nova eina de comunicació i informació del rugby a casa nostra

  Reply
 • 6 novembre 2013 at 17:23
  Permalink

  El CNPN enginyers també ens hi hem apuntat! Per tots aquells que els hi pugui interessar, també estem organizant una festa a Barcelona, Movember Party! Oberta a tothom. Concurs de bigotis i complements( per les noies) i moltes coses més.

  Per més informació podeu veurela al FB contactar directament amb mi a :

  https://www.facebook.com/events/232028713626803/?fref=ts

  Mbl: 697322301
  Mail : eduardgar3@gmail.com

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *