Arrenca la fase prèvia de la DHC Vueling

21 equips competiran repartits en tres grups per ser a la màxima competició catalana

Els quatre primers de cada grup passaran el tall

FCR

Fotografia de Jaume Andreu

Que comenci l’espcectacle!

Després d’una llarga espera, el rugby català es torna a posar en marxa. Demà a les 16h el xiulet de l’àrbitre sonarà al Sitari perquè comenci el primer partit de la temporada entre el CEU i el Tarragona, un duel del Grup A de la fase prèvia de la DHC. Durant el cap de setmana es jugaran vuit enfrontaments més, completant així la primera de set jornades que constituiran aquesta fase formada per tres grups.

quebrantahuesos_rc_rugbycat
Els Quebrantahuesos s’estrenaran a la lliga catalana. Foto Quebrantahuesos RC

Al Grup A hi competiran CEU, CR Tarragona, CN Poble Nou “B”, CR Spartans de Granollers, RC Sitges, FC Barcelona Grana i Senglars de Torroella. El Grup B el formen Carboners de Terrassa, RC Badalona, Químic ER, FC Barcelona Blau, RC Mataró, Manresa RC i CR Sant Cugat “B”. Al darrer grup, al C, hi jugaran INEF Lleida, Sabadell RC, Osona RC, els Quebrantahuesos aragonesos, el Gòtics RC, el Castelldefels RUC i el Garrotxa-Banyoles.

sitges_guanyadhc_rugbycat
El Sitges defensa títol de la DHC. Foto Jaume Andreu

Tots aquests conjunts lluitaran fins el 17 de novembre per tal d’intentar quedar entre els quatre primers classificats i així guanyar-se el bitllet per a la Divisió d’Honor Catalana Vueling, la màxima competició catalana masculina. Una competició formada per dotze equips que intenten quedar entre els sis primers per poder competir als playoffs per al títol, un any més retransmesos per La Xarxa. Els cinquens, sisens i setens de cada grup jugaran a la Primera Catalana.

Tothom llest, doncs, que comenci l’espectacle!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *