Arrenquen els Campionats de Catalunya de rugby a VII sènior masculí, S18 i S14

Aquest dissabte 19 de maig es jugarà la primera jornada

Els equips es disputen entrar als quarts de final 

FCR

Fotografia d’Edu Rois

Segueixen els sevens

Aquest dissabte arrencarà el Campionat de Catalunya de rugby a VII per a les categories sènior masculí, S18 i S14 tot agafant el relleu de les noies, que van veure com el Sant Cugat es proclamava campió del torneig el passat mes d’abril.

victor_povedano_rugbycat
El Sitges participarà en categoria sènior i S14. Foto Jaume Andreu

Com en el cas de la categoria femenina, aquest Campionat constarà de dues jornades, la primera de les quals se celebrarà dissabte i la segona el 26 de maig en el cas dels S18 i S14 i el 2 de juny en el cas dels sènior masculí.

Els participants

Dotze equips jugaran el torneig de sènior masculí,  que se celebrarà a la Guinardera de Sant Cugat aquesta primera jornada i esperarà fins el 2 de juny per jugar la segona a Anoia. Els conjunts que hi participaran seran els següents: FC Barcelona, Castelldefels RUC, Carboners de Terrassa, BUC (dos equips), CR Sant Cugat, RC Badalona, CEU, Anoia RC, RC Marorell, RC Sitges i l’INEF Barcelona.

santcugat_hospitalet_rugbycat
El Sant Cugat participa en totes les categories. Foto Ferran de la Roza

Pel que fa a la competició S18, set conjunts bregaran per aixecar el títol. Dos equips del Sant Cugat, dos del BUC, el Barça, el Martorell, el Castelldefels, el Gòtics, la UE Santboiana, el CN Poble Nou, el Sitges, el Cornellà i el Tarragona jugaran aquest dissabte a la Foixarda i a Cornellà la primera jornada que servirà per determinar els creuaments dels quarts de final del cap de setmana següent.

Per últim, quinze equips S14 jugaran la primera ronda dissabte repartits entre la Foixarda (al matí abans dels S18) i Cornellà. Tres equips del Barça, tres del Sant Cugat, dos del CEU, dos de l’Hospitalet, el Liceo Francés, el Sitges, el GEiEG, el Martorell i el BUC són els conjunts que es disputaran una de les vuit places per als quarts de final del següent cap de setmana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *