Arrenquen els playoffs de la Segona Catalana

Sitges “B” vs INEF Barcelona i Cornellà vs Gòtics “B”, les semifinals

FCR

Fotografia de Jaume Andreu i Edu Rois

El títol de Segona Catalana, en joc!

La Segona Catalana va celebrar el passat cap de setmana la seva jornada final. La temporada regular va acabar amb un Sitges “B” imbatut (sis victòries en sis partits) encapçalant la classificació amb 29 punts. Seguit per Cornellà (18 punts), Gòtics “B” (17 punts) i l’INEF Barcelona (11 punts), els quatre conjunts es disputaran el títol de campions.

Els playoffs seran en format de semifinals i final a partit únic, jugant el primer contra el quart i el segon contra el tercer a casa dels millors classificats el cap de setmana del 24 i 25 de març. Un cop resolts els primers enfrontaments, la final es disputarà el cap de setmana del 7 i 8 d’abril en un camp neutral encara per definir.

Cal tenir en compte que el BUC “C” ha estat exclòs de la competició degut a dues incompareixences, així que els cinc punts que havien aconseguit INEF, Químic “B” i Gòtics “B” se’ls han descomptat.

Així doncs, les semifinals queden de la següent manera:

  • RC Sitges “B” vs INEF Barcelona
  • RC Cornellà vs Gòtics RC “B”

El vigent campió de la categoria, l’Osona RC, competeix enguany a la Primera Catalana, així que la Segona tindrà un nou camp

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *