Avui se celebren les eleccions a l’Assemblea General de la FER que escollirà el proper president

RugbyCat

Fotografia de FER

Avui divendres se celebren les eleccions a l’Assemblea General de la Federació Espanyola de Rugby, el pas previ a escollir el president. I és que aquesta assemblea serà l’encarregada de votar el proper president i la Comissió Delegada que dirigiran la federació del lleó els propers quatre anys.

El que es vota avui, doncs, són els representants dels quatre estaments que formaran l’Assemblea General. Aquest són els d’Entrenadors, Clubs, Jugadors (amb una categoria de jugadors d’Alt Nivell o DAN) i Àrbitres.

Podrà votar tothom que tingui fitxa de Nacional (Divisió d’Honor, Divisió d’Honor “B” i Divisió d’Honor Femenina), però tan sols ho podrà fer al grup al que pertanyi (un jugador només podrà votar per a l’Estament de Jugadors, un entrenador al d’entrenadors… i així successivament).

Un cop decidida aquesta assemblea, els candidats a president (s’espera que tan sols es presenti l’actual, Alfonso Feijoo) podran presentar la seva candidatura a partir del 17 de juny, obrint un període electoral que finalitzarà el 2 de juliol amb les votacions de l’assemblea.

Aquells que compleixin els requisits i vulguin votar a Catalunya s’hauran de dirigir a la seu de la Federació Catalana de Rugby, de 15h a 19h al carrer Rambla de Guipúscoa 23 (Barcelona).

Els candidats catalans (cap àrbitre català s’hi ha presentat) a ser representants a l’Assemblea General són:

ESTAMENT DEL CENS GENERAL DE JUGADORS

Iñaki Berasategui Pasaman (CR Sant Cugat)

Josep Balsalobre Sabat (UE Santboiana)

Jugadors D’Alt Nivell (DAN)

Rubén Sanz Carrilero (UE Santboiana)

ESTAMENT DE CLUBS

Barcelona Universitari Club (BUC)

Rugby Club L’Hospitalet

Club Rugby Sant Cugat

ESTAMENT D’ENTRENADORS

Ricardo Martinena Royo

Jordi Molinero Márquez (RC L’Hospitalet)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *