Barcelona, on són els camps de rugby?

Els criteris d’homologació de camps de la FER deixa el rugby de Barcelona en evidència 

El reportatge al Superesports de RAC1 desgrana la probelmàtica dels camps de rugby a la capital catalana

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

Barcelona, ciutat de rugby? 

El passat dilluns 19 de novembre es van reunir a Barcelona la Federació Espanyola de Rugby (FER), l’IBE (Institut Barcelona Esports), el Barça Rugby, la Federació Catalana de Rugby i diversos representants de clubs catalans per tractar el tema de la homologació dels camps de rugby de Barcelona, en dubte per la nova normativa que la FER va enviar la passada temporada.

Els criteris que demana la FER deixen la ciutat de Barcelona sense cap camp hàbil (sense les reformes necessàries) per a la pràctica del rugby de Divisió d’Honor i posen de manifest una vegada més els problemes d’instal·lacions de rugby a la capital catalana.

fcb_alcobendas_video_rugbycat
El Barça podria quedar-se sense camp de rugby si no es fan les reformes a la Teixonera. Foto FCB

 

Al programa Superesports de RAC1 presentat per Xavi Puig, el periodista Francesc Gómez va presentar un reportatge que explicava els motius i conseqüències de la reunió i brindava les declaracions dels diferents protagonistes d’aquest problema.

Escolta el reportatge aquí (a partir del minut 37′):   https://www.rac1.cat/a-la-carta/detail/644a279c-ef4c-496d-95e4-33a6779adc69

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *