Bona notícia per al Ripollès RC: tindran pals de rugby al Camp Municipal i podran disputar els partits com a local a Ripoll

RugbyCat

Fotografia de Ripollès RC

Poc a poc i bona lletra, així avança el Ripollès RC, que avui s’ha despertat amb una gran notícia, doncs al Camp Municipal d’Esports de Ripoll han començat la instal·lació dels pals de rugby perquè a partir d’ara s’hi puguin disputar partits oficials. Uns pals que ja estaran disponibles aquest 10 de maig en el triangular que jugaran el propi Ripollès, l’Anoia RC i el  SEL Vilanova en motiu de la festa major de la localitat.

ripollesrc_pals_rugbycat
Primers passos de la instal·lació dels pals de rugby a Ripoll. Fotografia de Ripollès RC

Després d’una primera temporada d’aprenentatge al Grup Nord de Tercera Catalana, el club de Ripoll ja podrà jugar els partits com a local a la seva ciutat. Aquest any han hagut de desplaçar-se al camp de Rugby de Vic per rebre els seus rivals, un pedaç necessari però que havia de ser efímer perquè l’esport de l’ovalada pugui créixer a la comarca.

El Ripollès RC, per tant, ja té casa, i pot preparar la següent campanya per intentar guanyar el primer partit oficial de la seva història després de comptar tots els enfrontaments d’enguany amb derrotes. Un altre pas per al club i que dóna esperança a clubs en fase de creixement com el Tordera RC, que segueix a l’espera que se li faciliti un camp per poder jugar.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *