Brad Truesdale renova amb la Santboiana

El centre novazelandès jugarà per segona temporada al Baldiri Aleu

RugbyCat

Fotografia de 

Tercer kiwi en renovar

Amb la pretemporada en marxa, la Santboiana sap ja que podrà comptar la propera campanya amb el primer centre novazelandès Brad Truesdale, que es converteix en el tercer kiwi en renovar després d’Afa Tauli i Ethan Woodmass. Lewis Williams s’assegura així que un dels dos centres titulars continuarà de blau un curs més, mentre que l’altre, Tenga Baker, s’acomiadava del club català a prinicpis de mercat.

brad_truesdale_rugbycat
Truesdale, anotant un assaig contra el Salvador a les semis de la DH. Foto Aram Prats

De 28 anys, 1,87m i 81 kg, Truesdale va aterrar a Sant Boi amb la temporada 2016/17 ja començada, i en un inici va ocupar la posició d’obertura degut a la greu lesió de Marcos Puig. Aquesta solució va perdurar fins l’arribada d’Ethan Woodmass al Baldiri Aleu el mes de gener, moment en què Truesdale va moure’s definitivament a la posició de primer centre. El kiwi va jugar 23 partits el curs passat (un de suplent), aconseguint cinc marques i set transformacions.

Si bé la renovació de Brad Truesdale és un fet, no veurem el jugador novazelandès per Sant Boi fins el mes d’octubre, quan tingui en regla el visat per poder fer de nou el camí cap a Catalunya. De moment, doncs, la Santboiana ha de cobrir les baixes de Baker, Mitchell, Sturgess i Moreschi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *