Calendaris Grup Segon Copa Catalana femenina i Tercera Catalana masculina

RugbyCat

Fotografia de Lorena Rodríguez

Ja tenim tots els calendaris de les lligues catalanes. Avui mateix la Federació Catalana de Rugby ha fet públics els calendaris del Grup Segon de la Copa Catalana femenina i de la Tercera Catalana, completant així totes les competicions sènior de la segona part de la temporada.

GRUP SEGON COPA CATALANA FEMENINA

El Grup Segon de la Copa Catalana femenina el formaran sis equips: Carboners de Terrassa, Manresa, Reus Deportiu, Hospitalet, Granollers/Martorell i CEU. Aquesta competició constarà de dues fases; la primera de lliga regular, començarà el 17 de gener i acabarà el cap de setmana del 28 de febrer.

La segona fase serà la de playoffs: el 2 de març es jugaran les semifinals (1r contra 4t i 2on contra 3r), i els guanyadors d’aquestes disputaran una final a doble partit. L’anada serà el 19/20 de març, i la tornada el 2/3 d’abril. Els perdedors de la semifinal jugaran per la tercera i quarta plaça en les mateixes dates, mentre que el cinquè i el sisè definiran les darreres posicions en una eliminatòria d’anada i tornada el 5/6 de març i el 19/20 del mateix mes.

Calendari Grup Segon Copa Catalana femenina

TERCERA CATALANA

La Tercera Catalana tancarà les competicions masculines de Catalunya, i estarà composta per deu conjunts: Navata, Ripollès, Anoia, Martorell “B”, Carboners “B”, GEiEG “B”, Badalona, Castelldefels “B”, Santa Coloma i Mataró “B”. Aquesta lliga es jugarà en el format tradicional; constarà de nou jornades, la primera el 17 de gener i la darrera el 24 d’abril, i el guanyador serà qui sumi més punts.

Calendari Tercera Catalana masculina

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *