Carla Rodríguez debuta amb les Leonas en la victòria davant Hong Kong

La jugadora de l’INEF-Hospitalet va jugar 17 minuts en la pallisa de les Leonas

Anna Puig i Maria Losada van jugar tot el partit i van anotar un assaig cada una

RugbyCat

Fotografia de @rna_phtgrphy

Debut amb somriure

Deures fets per a la selecció femenina espanyola de rugby a XV, que va superar per un contundent 60 a 5 a Hong Kong en el primer dels dos test match que es disputarà aquest novembre a la Vilajoiosa (el segon, contra Sud-Àfrica el dissabte que ve).

anna_maria_carla_rugbycat
Anna Puig, Maria Losada i Carla Rodríguez, després del partit. Foto @rna_phtgrphy

Un començament de somni per a les dones de José Antonio Barrio, que no ha perdut un sol partit en la seva història contra les d’Àsia i confirma el seu gran estat de forma, a més de la connexió d’aquest grup compacte i versàtil que s’ha aconseguit armar per a aquestes dues importants cites.

Tres jugadores catalanes van ser protagonistes dissabte al camp de La Vila. Les dues primeres, Anna Puig i Maria Losada, van anotar un try cada una per corroborar una vegada més el seu pes dins l’equip. La tercera protagonista, Carla Rodríguez, va gaudir d’una tarda més especial. La back de l’INEF-Hospitalet va saltar al minut 63 al camp, jugant per primera vegada amb les Leonas i celebrant el seu debut amb un contundent triomf.

anna_puig_hongkong_rugbycat
Anna Puig, en una acció del partit. Foto @rna_phtgrphy

El partit, com era d’esperar

Des dels primers compassos de l’enfrontament les Leonas van dominar sobre la gespa del Pantano i van basar el seu joc en dues facetes en què se sabien superiors al combinat de Hong Kong: una melé arrasadora i la possessió de l’ovalada.

Des d’aquí, les vermelles van ser capaces de construir des dels primers minuts, i ja en el 6 arribaven els primers punts que posava la capitana, Isabel Rico, amb un dels seus moviments estrella, el pick&go. Deu assaigs en total (inclosos els d’Anna Puig i Maria Losada), amb menció especial per a Paula Medín, que es reincoporava a la selecció després de la lesió que la va allunyar dels camps l’any passat i va anotar un hat-trick a la primera meitat.

maria_losada_hongkong_rugbycat
Maria Losada s’escapa del placatge de la rival. Foto @rna_phtgrphy

En conclusió: un partit brillant per a les Leonas, en el qual van debutar quatre joves jugadores amb la Selecció de XV: Olivia Fresneda, Ruth Hernando, Maika Brust i la ja esmentada Carla Rodríguez. Ara queda esperar al proper cap de setmana, dissabte a les 17:30 hores concretament i de nou amb les càmeres de Teledeporte, en què arriba un dels reptes de la temporada per a les de Barrio: les Springboks.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *