Carla Rodríguez, Maria Losada i Anna Puig, amb les Leonas per a la final de l’Europeu

El trio de catalanes seran dissabte 30 de març al Central per a la final contra Holanda

Les Leonas es concentraran a partir de dilluns a Madrid

RugbyCat

Fotografia de Toquefem

A per la setena

Les Leonas busquen coronar-se novament reines d’Europa. Sense opcions d’entrar al selecte i hermètic Sis Nacions, la selecció  espanyola de rugby a XV vol tornar a reivindicar la seva superioritat contra els països de segon ordre europeu quan el dissabte 30 de març juguin davant Holanda en la final del Campionat Europeu.

losada_puig_russia_rugbycat
Losada i Puig són dues fixes en la melé espanyola. Foto Toquefem

En la cita del Central de Madrid hi jugaran tres catalanes: Carla Rodríguez i Maria Losada de l’INEF-Hospitalet i Anna Puig de la Santboiana. Les dues darreres tenen adjudicats el “8” i el “4” de les Leonas, mentre Rodríguez brega per entrar en el XV titular com a mig de melé.

Les tres jugadores ja van participar de la tova a Rússia (41 a 0) del mes de febrer i tornen a la llista de Jose Antonio Barrio, que dirigeix l’actual novena selecció en el rànking mundial. Les Leonas han de demostrar altra vegada que són molt superiors a Holanda, com ja van fer l’any passat derrotant-les a la final per 40 a 7.

carla_hongkong_rugbycat
Carla Rodríguez treballa per ser titular. Foto Toquefem

Si es compleixen els pronòstics i Espanya guanya el campionat, seria la setena copa de campiones d’Europa que aixecarien, una nova constatació que les Leonas mereixen i necessiten jugar contra seleccions de més nivell.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *