Catalunya S-21 supera amb nota contra València la primera jornada de grups del Campionat de Seleccions Autonòmiques

RugbyCat

Fotografia de Juan Carlos Gómez

Catalunya 22 – València 0

Bona estrena de campionat per a la Selecció Sub-21. Els jugadors dirigits per Ricardo Martinena van superar amb solvència el combinat valencià per sumar 5 punts que els situen al capdamunt del Grup A del Campionat de Seleccions Autonòmiques de rugby a XV.

Amb una meteorologia desfavorable per la intenció de joc dels catalans, el conjunt de la ginesta va saber resoldre el partit  amb una davantera que es va fer forta a mesura que passaven els minuts. L’enfrontament va viure una primera part d’anada i tornada constant, amb una Catalunya un pèl superior que tot i així no era capaç de connectar amb la seva línia de 3/4.

catalunas21_valencais21_rugbycat
La davantera va jugar un paper clau el passat dissabte. Fotografia de Jaume Andreu

Després de 40 minuts, el marcador reflectia un resultat de 7 a 0 favorable als catalans, que encaraven una previsiblement dura segona part. La represa, però, va mostrar un clar domini dels locals, que assajaven tres vegades per espolsar-se el nerviosisme i passar amb nota la primera jornada de grups del campionat.

Segons Alberto Millán, obertura de la selecció i peça clau en els esquemes de Ricardo Martinena, el resultat és molt bo “tenint en compte que hem fet pocs entrenaments. Tot i així, la nostra idea de joc era clara i a la segona part l’hem posat en pràctica”. Per al jugador del CNPN Enginyers, “els davanters han firmat un gran partit, amb les condicions climatològiques en contra per desplegar el nostre rugby han solucionat una papeleta complicada”.

Catalunya descansarà el proper cap de setmana, quan jugaran València i Astúries, i disputaran contra la selecció asturiana el darrer partit de la fase de grups el cap de setmana del 22/23 de febrer.

GRUP A

Catalunya PJ 1 – 5 punts

Astúries PJ 0 – 0 punts

València PJ 1 – o punts

GRUP B

Andalusia PJ 1 – 5 punts

Madrid PJ 0 – 0 punts

Castella i Lleó PJ 1 – 0 punts

En el partit del Grup B, Andalusia va superar Castella i Lleó per 22 a 8. La propera jornada, Madrid jugarà contra Castella i Lleó.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *