Catalunya S18 s’encalla contra un efectiu Madrid

Els Cadets van caure en precipitacions i perdien la final 5 a 13

FCR

Fotografia de Jaume Andreu

La S18 tampoc aixeca el títol

La selecció catalana S18 no va poder repetir títol del Campionat Autonòmic. El combinat dirigit per Toti Ribas i David Mallén va perdre per un ajustat 5 a 13 l’enfrontament amb Madrid disputat ahir al Quatre Carreres valencià que tancava la jornada de finals de seleccions.

cat_madrid_finals18_rugbycat
Catalunya va encallar-se al Quatre Carreres. Foto Jaume Andreu

El partit entre catalans i madrilenys va ser intens i disputat, però poc inspirat. Uns i altres van veure’s superats per les ganes i l’eufòria de disputar una final i no van ser capaços de desplegar regularment un bon rugby.

Especialment nerviosos van estar els nois de la Ginesta, que van desaprofitar vàries ocasions de marca durant el partit. També va fallar dos cops de càstig factibes el combinat català durant la primera meitat, veient com a més el combinat castellà s’avançava al quart d’hora de partit amb un assaig. Just abans del descans, els rivals eixamplaven la diferència fins el 0 a 8 amb un cop de càstig.

catalunya_madrid_s18_rugbycat
Josep Serres va anotar la marca catalana. Foto Jaume Andreu

La segona part va ser similar a la primera, amb Catalunya gaudint de més oportunitats per anotar però mostrant-se precipitada a prop de la línia de marca. Tot i així, Josep Serres aconseguia apropar els quadribarrats 5 a 8 amb un assaig al minut 45, donant esperances de remuntar.

No va poder ser, però, doncs els errors propis i el major olfacte anotador de Madrid van decantar la balança en favor dels castellans, que van plantar l’olvalada en zona catalana en una de les darreres jugades del partit. Així s’escapava el somni de la remuntada d’una selecció catalana valenta i treballadora que va quedar-se sense premi.

Galeria d’imatges de Jaume Andreu

alineacio_final_s18
L’alineació de Catalunya. Foto FCR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *