“Crouch, bind, set”, la “Melé Gegant” torna aquest diumenge per la Marató de TV3 amb la voluntat de batre el rècord de participants

RugbyCat

Fotografia de CR Sant Cugat

Ben entrat el mes de desembre, Catalunya es prepara per un dels dies més solidaris de l’any, la Marató de TV3. Des del 1992, la televisió pública del país organitza aquest esdeveniment amb l’objectiu de recaptar fons per combatre una o vàries malalties (cada edició se centra en una temàtica diferent). Enguany, l’obesitat i la diabetis centraran tots els esforços.

En aquest context, el CR Sant Cugat va llençar l’any passat un repte ambiciós: organitzar la melé més gran del món a la població vallesana. Amb l’aportació de cada un dels participants, la iniciativa pretenia sumar el seu granet de sorra a la Marató, i alhora trencar el rècord que ostentava una melé feta a Madrid que va reunir 1088 ànimes.

La melé santcugatenca va aglutinar 901 persones, tot un èxit, però va quedar-se a un pas de penjar-se la medalla de “melé més gran del món”. El dia acabava amb la felicitat d’un acte que va fer soroll, però amb un clar desig per part del club de La Guinardera: el proper any volien batre el rècord.

Amb aquest repte en ment, el Sant Cugat torna a organitzar aquest diumenge la “Melé Gegant de la Marató”. Amb la voluntat de fer encara més rebombori que la passada edició i recaptar més diners per la causa, la melé gegant serà retransmesa en directe, i  els organitzadors fan una crida per intentar reunir 2000 persones.

Tot el rugby català, doncs, està convocat diumenge 13 de desembre de 2015 a les 12.00h al carrer de la Torre (Costat Monestir) de Sant Cugat. A diferència de l’any passat (quan els participants portaven samarretes blanques i blaves), enguany els que formin part d’aquest esdeveniment han de lluir els colors del seu club, amb la voluntat de fer la melé més gran i festiva mai vista.

Si estàs interessat en formar part de la “Melé Gegant de la Marató”, pots posar-te en contacte amb els organitzadors a través d’aquest mail: mele@santcugat.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *