Dani Barranco debutarà a les Sèries Mundials amb els Leones 7 a Las Vegas

El jugador del Sant Cugat jugarà per primera vegada en unes World Series

Joan Losada també jugarà mentre Pol Pla ha quedat fora de la llista per precaució

RugbyCat

Fotografia de Foto Royo

A la cinquena, debut

Tard o d’hora havia d’arribar el dia. Després d’entrenar-se amb els Leones de rugby a VII durant bona part d’aquesta temporada i haver jugat ja l’Europeu de la passada campanya a Polònia, Daniel Barranco debutarà finalment amb la selecció de sevens en unes World Series.

dani_barranco_leones_rugbycat
Dani Barranco, en un torneig a Elx. Foto FER

Pablo Feijoo ha convocat per al torneig de Las Vegas el tres quarts del CR Sant Cugat, que entra en un grup que viu un curs esplèndid. Els Leones són vuitens en el rànking per sobre de seleccions com Argentina, Samoa, França, Kènia o el Canadà, i el que és més important, cada vegada són més competitius.

La temporada dels nois de Feijoo els està permetent gaudir enlloc de patir per la permanència, doncs amb 32 punts (han sumat dues onzenes places, una sisena i una setena) tenen un còmode marge de 21 punts respecte el Japó i Gal·les, els conjunts que ocupen les darreres places.

53006803_10218992713787873_5343701539775053824_n
Losada, Barranco i Pla, la tripleta catalana a Las Vegas. Foto JL Trogno

Dani Barranco jugarà a Las Vegas amb Joan Losada, però no amb Pol Pla, que ha quedat finalment fora de la llista per precaució tot i viatjar amb l’equip. Als Estats Units, els Leones jugaran la fase de grups dissabte a les 0.44h (hora peninsular) amb el Canadà, a les 3.45h davant Samoa i a les 21.36h amb Nova Zelanda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *