Dani Barranco, Xavier Cebrian, Pablo Ortiz, Otger Sirvent i Jaume Magre, amb els Leones S20

Els cinc jugadors catalans formen part de la concentració de la selecció espanyola S20

Els Leones preparen el campionat d’Europa del mes de març

FER

Fotografia de Ferran de la Roza

Quatre catalans amb els Leones

La Selecció espanyola sub 20 torna a calçar-se les botes per afrontar una nova concentració a la ciutat d’Osca de Jaca del 7 al 14 d’octubre. Aquesta és la segona de l’any per als joves a les ordres de Miguel Velasco i Santiago Santos, que tindran una nova oportunitat de treballar amb els talents emergents del rugbi nacional i conformar un grup fort de cara al Campionat d’Europa que se celebrarà a finals de març i en el qual els S20 intentaran emportar-se el campionat després de la plata que van assolir la passada temporada.

barranco_leones_rugbycat
Dani Barranco és un dels convocats. Foto Ferran de la Roza

Entre els convocats hi ha cinc jugadors catalans; tres del Sant Cugat (Dani Barranco, Xavi Cebrian I Pablo Ortiz), un del Barça (Jaume Magre) i Otger Sirvent, acutalment membre dels Aparejadores de Burgos però format també a La Guinardera santcugatenca. A la llista també hi apareix l’andorrà Josep Arasanz, que milita a l’acadèmia dels Exeter Chiefs anglesos.

Respecte a la llista que es va presentar al setembre el seleccionador ha realitzat molts canvis, i entren dotze nous jugadors, diversos d’ells amb experiència internacional en la Selecció S18: Álvaro Nieto, Carlos Valentín-Gamazo, Rodrigo Fernández, David Barris, Kerman Aurrekoetxea, Juan Martínez, Carlos Baixauli, Sergio Natalino, Alex Acarreta, Luca Nelles, Miguel Bermejo i Brian Navas.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *