Daniel Hourcade impartirà un clínic per a entrenadors a Barcelona

L’ex tècnic dels Pumas donarà aquest clínic el diumenge 9 de setembre a l’INEFC de Barcelona

RugbyCat

Fotografia de El Gráfico

Classe magistral d’un dels millors

El proper diumenge 9 de setembre els entrenadors de rugby de Catalunya tindran una oportunitat única per aprendre d’un dels millors entrenadors del panorama mundial. Daniel Hourcade, seleccionador dels Pumas entre el 2013 i el 2018, impartirà un clínic a l’INEFC Barcelona (Avinguda de l’Estadi, 14, Barcelona) de 10h a 14h.

Daniel Hourcade ha estat un dels artífex de l’eclosió i evolució de la selecció argentina de rugby dels darrers anys, essent nominat a Millor Entrenador de l’any 2015 per Planet Rugby i aconseguint la quarta posició al Mundial d’Anglaterra 2015.

image53cc5e19095e89.21680112
Hourcade és un dels millors entrenadors del món. Foto de Cadena del Sol

El clínic constarà de dues fases: la primera, teòrica, de 10h a 12h a una aula de l’INEFC Barcelona, i la segona, pràctica, de 12h a 14h, a un dels camps del mateix INEFC. Aquest clínic està dirigt als entrenadors de categories sénior i de formació i el seu preu és de 60 euros.

Tots aquells que vulguin aprofitar l’oportunitat d’assistir-hi, heu d’enviar un mail al correu electrònic de la Federació Catalana de Rugby, competicio@rugby.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *