Divendres es constituirà l’Associació de Clubs de Rugby

Els clubs de la Divisió d’Honor oficialitzaran la unió en una Assemblea Constituent que se celebrarà a Madrid

RugbyCat

Fogotgrafia de Miguel Danés

L’Associació, a punt de constituir-se

El proper 29 de juny a les 16:30 hores se celebrarà a Madrid l’Assemblea Constituent de l’Associació de Clubs. Els dotze equips de la Divisió d’Honor i també el Getxo Artea es reuniran al Col·legi Major Ximénez de Cisneros divendres a partir de les quatre de la tarda per seguir perfilant l’estructura i els propers passos a seguir per part de la Associació.

L’Associació de Clubs (que pensa en noms definitius com Liga Nacional de Rugby) va veure la llum el 26 de maig passat coincidint amb la final de la Liga Heineken disputada a l’Estadi José Zorrilla de Valladolid, on van donar  el tret de sortida a aquesta iniciativa que vol gestionar la màxima competició estatal per tal d’impulsar el rugby de manera correcta.

ues_fcb_derbi_rugbycat
Santboiana i Barça formen part de l’Associació de Clubs. Foto Aram Prats

Tal i com Macario Fernández-Alonso Trueba, president de l’Independiente de Santander i de l’Associació, confirmava a la seva presentació: “El nostre objectiu és posar l’Associació en funcionament de forma immediata. El 29 de juny està prevista una Assemblea per designar la junta directiva, el president i els objectius. Des de l’Associació volem oferir la màxima col·laboració a la Federació Espanyola i gestionar el rugby el millor possible entre tots. La idea és que per a la temporada 2019-2020 ja estigui funcionant”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *