El Baldiri Aleu podria tenir gespa artificial aquest estiu

La Santboiana i l’Ajuntament de Sant Boi són a punt de tancar l’acord per posar gespa artificial al Baldiri

El canvi de catifa es podria produir a finals de temporada

RugbyCat

Fotografia de Wikipedia

Nova catifa al Baldiri Aleu?

Un dels estadis de rugby més emblemàtics de la Península és a punt de canviar de catifa. El Baldiri Aleu podria tenir a principis de la temporada que ve gespa artificial, culminant així un dels projectes de l’actual junta directiva de la UE Santboiana liderada per Miquel Martínez.

miquel_martinez_rugbycat
El president de la UES Miquel Martínez confia que les obres tiraran endavant. Foto Jordi ELias

“Tot apunta a que es podrà fer la renovació de la gespa” assegura el màxim mandatari del club, “cal acabar de tancar els pressupostos i trobar fòrmules amb l’Ajuntament de Sant Boi, però som optimistes que començaran les obres quan acabi aquesta temporada”.

L’esperança de la Santboiana no es basa en especulacions, doncs la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Sant Boi Maria Antònia Barragan va assegurar en el sopar de cloenda de la Santboiana del passat curs que aquest 2019 el Baldiri Aleu tindria finalment  gespa artificial.

ues_hernani_baldiri_rugbycat
El Baldiri es converteix en un fangar els dies de pluja. Foto Jordi Elias

En cas que es duguessin a terme les obres (d’un cost aproximat d’entre 500.000 i 600.000 euros que compartirien Santboiana i ens públics) la Santboiana podria acomiadar-se finalment d’una herba natural de mala qualitat que en els darrers anys ha convertit el Baldiri Aleu en un terreny a partis iguals marró i verd.

La gespa artificial convertiria la casa del bressol del rugby en un escenari idoni per a la pràctica de l’esport de l’ovalada no tan sols per al club, sinó per a tot el rugby català.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *