El Barça es reforça amb els germans xilens Earving i Franco Velarde

Els blaugrana incorporen dos joves backs amb experiència internacional amb la selecció xilena

RugbyCat

Fotografia d’arxiu (A l’esquerra Franco Velarde i a la dreta Earving)

Dos “Cóndors” per al Barça

A Can Barça no paren d’aterrar-hi jugadors des de diferents llocs, i en aquesta ocasió els nouvinguts arriben de Xile. Els germans Earving i Franco Velarde seran nous jugadors culers, segons avançava rugbyalcala i ha pogut confirmar rugbycat.cat directament amb el Barça. Els nous blaugrana s’incorporaran (si no hi ha cap imprevist) el 16 d’agost als entrenamets de Tomás García, qui va perfilant cada vegada més una plantilla al seu gust.

franco_belarde_rugbycat
Franco Velarde portant la pilota. Foto arxiu

El primer dels germans, Earving, té 23 anys i ha estat internacional amb la selecció absoluta de rugby a VII de Xile. Format a l’Sporting Rugby Club xilè, la seva darrera etapa rugbística l’ha passat a Nova Zelanda, al Zingari Richmond. Amb 1,78m d’alt i 91kg de pes, Earving Velarde presumeix de polivalència, doncs pot ocupar les posicions de centre, aler i arriere.

L’altre germà va formar-se a un club diferent, al Viña Rugby Club, tot i que com Earving va passar pel Zingari Richmond. De 22 anys (en fa 23 a principis de novembre), Franco Velarde també té experiència a Europa, on ha jugat amb els espoirs de l’Stade Toulousain. A més de ser internacional amb la seven, aquest aler-centre de 1,86m i 97kg també ha disputat set caps amb la selecció xilena absoluta de rugby a XV, jugant totes set de titular per anotar dues marques.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *