El BCN Beach Rugby tanca un cap de setmana especial amb accent italià

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Per segon any consecutiu, el torneig Barcelona Beach Rugby va oferir dos dies de bon rugby platja per tots aquells que van apropar-se a la sorra de la Mar Bella. En un escenari de luxe; un camp perfectament delimitat entre inflables, un equip d’àrbitres al complet, fisioterapeutes i una cobertura mediàtica digne del mundial de XV, un total de tretze equips masculins (cinc italians, dos francesos, un anglès, un sirià, un americà, un combinat nova zelandès i dos catalans) i tres de femenins (dos italians i un de català) van participar durant dos dies en aquesta competició.

El Rugby Barcelona i els “Barcelona Barbarians” per part masculina i l’INEF Barcelona per la femenina van ser els equips amfitirons d’un esdeveniment amb clar accent italià pel que fa a l’àmbit esportiu, doncs totes dues finals van ser entre conjunts d’aquest país. La copa masculina la va aixecar el “I Pessimi”, mentre que el trofeu de les noies va ser per a “Le Nutrie”.

El torneig, jugat amb les normes internacionals de rugby platja (dues part de cinc minuts, cinc jugadors per equip amb canvis constants, el jugador bloquejat ha de passar la pilota en menys de 2 segons, sense melés ni touches…) va oferir un bon nivell per part dels conjunts participants, doncs molts d’ells entrenen per aquestes cites. Pel que fa a la classificació dels conjunts catalans, els “Barcelona Barbarians” van acabar sisens, el Rugby Barcelona setè i les noies d’INEF terceres.

Pots veure les fotografies del torneig aquí:

Ernesto Aradilla , Jaume Andreu , Edu Rois

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *