El BUC incorpora Maxime Gelly i Miguel Amo

Un talonador i un tercera línia més per a la davantera negra

Pol Camprubí

Fotografia d’Ignasi González

Dues peces més per a la melé

El BUC s’ha reforçat més en aquestes darreres setmanes de Mercato. El conjunt barceloní ha anunciat les incorporacions de Maxime Gelly, talonador que la temporada passada va jugar a l’Hospitalet, i de Miguel Amo, tercera línia que ha militat al CAU València.

La primera línia del BUC rep un altre reforç per ajudar l’equip aquesta temporada. Es tracta de Maxime Gelly, talonador francès de 29 anys, d’1,80 m d’alçada i 95 kg de pes. En Maxime arriba provinent de L’Hospitalet per aportar força i dinamisme a la davantera negra.

maxime_gelly_rugbycat
Gelly, en una acció contra la Santboiana “B”. Foto Ignasi González

Aquestes qualitats fan que a més de talonador, també pugui jugar de flanker en una posició més mòbil de la melé. Amb aquesta incorporació, el BUC suma un altre bon llançador de touche. A més de a L’Hospitalet, el nou davanter francès del BUC també ha militat al Munich Rugby Football Club, al SA Rochefort i al SC Surgeres al llarg de la seva carrera.

Miguel Amo, experiència a la tercera línia

Sense moure’ns de la melé, el BUC oficialitza l’arribada de Miguel Amo. Aquest tercera línia de 30 anys, amb 1,86 m d’alçada i 90 kg de pes arriba provinent del CAU València per aportar moltíssima experiència i qualitat al set piece del BUC, un home molt segur en les fases estàtiques però també hàbil en el joc obert.

miguel_amo_rugbycat
Miguel Amo, experiència per a la melé barcelonina. Foto arxiu

En “Mikel” és nascut a Barcelona però criat rugbísticament a València, on ha jugat 16 anys. És un jugador amb experiència a la Divisió d’Honor espanyola i també amb experiència de nivell a l’estranger, havent jugat al CUS Firenze de la Serie A italiana. També ha estat internacional amb la selecció espanyola en pràcticament totes les categories inferiors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *