El Ciutat de València acollirà la final de la Copa del Rei

L’estadi del Levante, amb 24.000 espectadors de capacitat, serà l’escenari de la gran final

RugbyCat

Fotografia de 

València, ciutat de rugby

El Ciutat de València canviarà les porteries de futbol pels pals de rugby per un dia. L’estadi de l’equip de futbol del Levante serà l’escenari on se celebrarà la final de la Copa del Rei el cap de setmana del 28 i 29 d’abril. La Federació Espanyola de Rugby ha volgut estalviar-se les polèmiques de la passada temporada (quan el Salvador va aconseguir portar la final al Zorrilla) designtant la seu abans que se sapiguen els finalistes.

barca_assaig_ues_rugbycat
Barça i Santboiana vlen trobar-se a la final de València. Foto Edu Rois

Així, VRAC i Santboiana per una part, i Barça i Salvador per l’altra, intentaran arribar al Ciutat de València, que té una capacitat per a 24.000 espectadors. La FER demostra ambició i arrisca en aquesta aposta, doncs si bé durant dues temporades seguides han omplert el Zorrilla (amb 26.000 ànimes), encara no se sap si un dels dos o els dos equips val·lisoletans arribaran a la final, un dels requisits, “a priori”, per mobilitzar tanta gent.

La Santboiana vol repetir la gesta del Zorrilla al Ciutat de València. Foto FER

Sigui com sigui, per tercer curs consecutiu veurem com un estadi de futbol es converteix en la seu de la final de la Copa del Rei en una nova prova per al rugby estatal de demostrar que el seu creixement no s’atura i necessita més i millors atencions.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *