El Comitè de Disciplina dóna el partit per perdut al Getxo contra el Cisneros i la Santboiana segueix amb opcions d’entrar als playoffs

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

El Comitè de Disciplina Esportiva ha decidit donar la victòria al Complutense Cisneros per 7 a 0 contra el Getxo pel partit no disputat aquest passat dissabte a Madrid, sumant 5 punts per als madrilenys i restant-ni 2 als bascos a la classificació de la Divisió d’Honor.

Cal recordar que el Cisneros s’hi jugava la segona posició i el Getxo la participació als playoffs en aquest enfrontament, i per tant ara el conjunt basc es queda fora de les eliminatòries per al títol, doncs amb 54 punts es veu superat per l’Ordizia encara amb una jornada per disputar-se.. Oportunitat d’or per a la Santboiana també, doncs si vencen el seu matx contra el Salvador i l‘Ordizia perd, es podran classificar per als playoffs.

 

El Comitè ha considerat que el partit es resolgui amb incompareixença del Getxo, que no va arribar a la Central perquè el seu autocar es va averiar a 60 km de la capital espanyola tres hores abans del xiulet inicial.

El Cisneros va posar totes les facilitats que va poder perquè l’enfrontament es pogués disputar (començar el partit més tard, enviar cotxes a buscar els jugadors…), però l’equip tècnic del club basc va decidir tornar cap a casa quan l’autocar ja estava arreglat (a les 17:30h, una hora i mitja abans del matx) perquè va considerar que no tindrien el temps necessari per preparar un partit tan important com aquest contant que només tindrien mitja hora des que arribessin fins que comencessin a jugar.

Aquí podeu llegir l’acta completa del Comitè de Disciplina.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *