El Cornellà es proclama campió de la primera Copa Catalana de Rugby Touch

Yolanda Españó

Fotografia de Felip Robles

El passat dissabte es va celebrar a La Foixarda la primera edició de la Copa Catalana de Rugby Touch en la que van participar els equips del BUCEnginyersSitgesTouch Rugby Barcelona i Cornellà, que finalment es va proclamar campió després de guanyar la final als Enginyers per 2 a 6. Degut al component de promoció que tenia aquesta primera edició, tres jugadors i dues jugadores del RC L´Hospitalet (que s’ha marcat com a objectiu inscriure’ns en la lliga de la propera temporada) van poder participar afegint-se als equips.

enginyers_touch
El Barcelona Enginyers Rugby, segon classificat de la Copa. Fotografia de Felip Robles

Ismael Pérez del Cornellà manifestava la seva alegria per la victòria i també pel subcampionat de lliga aconseguit aquesta temporada: “L’any 2004 un kiwi anomenat Roy Tetai va portar el Touch a Catalunya i a Cornellà, però va durar poc i d’alguna manera havíem de tornar-li els fruits d’aquest projecte encara que ara es trobi a Nova Zelanda. Aquesta temporada 2014-15 hem tornat amb força i hem donat l’impuls que li faltava a la secció de Touch, i l’esforç i el sacrifici de l‘equip s’ha traduït en títols”.

El proper dissabte 4 de juliol podrem tornar a veure Touch en el marc del torneig Rugby Platja Ciutat de Badalona, i a partir del 6 juliol tots el dilluns i dimecres a les 20h s’organitzen entrenaments de caràcter informal i lúdic obert a tots i totes (el Touch és mixt) que vulguin participar tan si ja juguen com si volen conèixer aquest esport, El lloc de trobada és a la Platja del Bogatell.

Classificació final Copa Catalana de Touch:

1 Cornellà

2 Enginyers

3 Touch Rugby Barcelona

4 Sitges

5 BUC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *