El CR Tarragona comptarà amb un nou camp a partir de 2018

Els Voltors tornaran a Campclar, on hi havia el seu camp original

El nou estadi del Tarragona estarà situat dins l’Anella Mediterrània

RugbyCat

Fotografia de CR Tarragona

El primer mes del 2017 ha arribat carregat de bones notícies per al rugby català. Després que el Sitges conegués que tindrà per fi un nou estadi a partir del 2019, ara és moment que el Tarragona obri el cava i pugui celebrar la construcció del que serà el seu camp de rugby. Aquest estarà situat a l’Anella Mediterrània de Campclar, que acollirà part dels XVIII Jocs del Mediterrani del 2018 que se celebraran a la capital del tarragonès.

anella_mediterrania_tarragona_rugybcat
Així quedarà l’Anella Mediterrània després de les obres. Foto tarragona2018.cat

El camp de rugby (ho serà només després dels Jocs ja que el rugby no n’és una competició) descansarà dins del complex de l’Anella Mediterrània, on també hi haurà (les obres acaben teòricament el mes de juny d’aquest any) un Palau d’Esports amb capacitat per a 5000 persones, un velòdrom o una piscina olímpica de 50 metres, que serà veïna del nou terreny de joc del CR Tarragona. Mentre durin els Jocs el rectangle de gespa serà utilitzat pels atletes com a camp d’entrenament, i serà després que s’hi instal·laran els pals de rugby.

Els Voltors tornen a casa

Jugar a l’Anella significa que el CR Tarragona tornarà a la que va ser casa seva fins el 2006, doncs aquell va ser l’any que van abandonar el camp de Campclar on entrenaven i van emigrar cap al seu estadi actual, el Complex Esportiu de La Laboral.

Tornar a ocupar l’Anella, però, no significa que els Voltors abandonin La Laboral, doncs amb una de les escoles de rugby més prolífiques de Catalunya els tarragonins gairebé segur que hauran de seguir fent servir les dues instal·lacions per acollir els entrenaments i els partits de totes les seves categories.

Tot i que encara caldrà esperar un any i mig per veure quin és el resulat final (dimensions del camp, qualitat i manteniment de l’herba, equipaments adjacents…), en el que segur guanyarà el Tarragona és en la localització de l’estadi, doncs el terreny de La Laboral estava mal connectat a nivell de transport públic i dificultava l’accés dels membres del club.

Però en el cas hipotètic (i desitjable) que el camp acabi sent un estadi modern i el terreny de joc estigui en condicions, els Voltors podran celebrar una feliç tornada a casa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *