El derbi català, amb la campanya de la Creu Roja #EncaraNo

El Santboiana vs Barça de diumenge vol combatre la pobresa cronificada

Els diners recaptats amb les entrades del partit aniran destinats a la campanya #EncaraNo

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Un derbi solidari

El pròxim diumenge 13 de gener (11.45h) al Baldiri Aleu de Sant Boi de Llobregat, la Santboiana i el Barça disputaran un dels millors partits de la temporada rugbística: el derbi català de la Liga Heineken.

Un matx que també assolirà transcendència per la seva vessant solidària i és que serà un partit a favor dels programes de lluita contra la pobresa de la Creu Roja amb el lema conjunt “100 anys compartint valors”.

fcb_ues_derbi_rugbycat
Santboiana i Barça obren l’any rugbístic. Foto Jaume Andreu

Tot i que el pitjor de la crisi econòmica suposadament ja ha passat, a Catalunya encara hi ha persones que no poden assumir despeses bàsiques com l’habitatge, l’alimentació, l’energia o l’educació.

Segons l’Observatori de la Creu Roja elaborat al 2018, un 70% de les famílies ateses en els projectes de lluita contra la pobresa de l’entitat pateix pobresa cronificada. D’aquestes, un 81% té infants a càrrec i 1 de cada 4 casos són mares monoparentals. Davant d’aquesta situació, la Creu Roja ha posat en marxa la campanya #EncaraNo per fer front a la cronificació de la pobresa.

La iniciativa s’adreça a institucions, empreses i particulars amb l’objectiu de sensibilitzar i aconseguir suport econòmic per ajudar aquestes famílies a recuperar-se i viure amb dignitat.

 

marco_mason_ues_rugbycat
El derbi agafa un aire diferent amb la iniciativa solidària. Foto Jaume Andreu

Les entrades per als socis tindran un cost de 5 euros mentre que per als no socis es vendran a 15 euros. A més de la taquilla que anirà destinada a aquesta causa, la Santboiana posarà a disposició pública una fila zero a través de la qual es poden aportar donacions econòmiques de forma particular:

– Nº compte del Banc de Sabadell: ES20-0081-1609-1600-0100-3006, titular Unió Esportiva Santboiana. (Concepte: “Derbi solidari 13 gener”).

En aquesta iniciativa també hi col·laboren la Fundació Abertis, l’Ajuntament de Sant Boi, Hyundai Linkmotor i TV3.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *