El Manresa masculí i el Sitges femení guanyadors del torneig de rubgby platja de Vilanova i la Geltrú

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Paral·lelament al BCN Rugby Beach que es disputava a la Mar Bella barcelonina, el SEL Vilanova va celebrar aquest passat dissabte el cinquè torneig de rugby platja a la sorra de Ribes Roges. Aquest esdeveniment, obert a tots els equips, va reunir sis conjunts sènior masculins i sis més de femenins.

Abans, però, va ser l’hora per als més petits de gaudir del sol i el rugby a Vilanova. Les escoles del SEL, el Martorell, l’Amposta i el Nova Olivella feien de teloners de dissabte amb enfrontaments de minis, prebenjamins, benjamins i alevins. Tot seguit va ser el torn per als Sub-16 de Nova OlivellaCornellà, el Sitges i els mateixos amfitrions.

manesa_senglars_rugbycat
Manresa i Torroella van jugar la final sènior. Fotografia de Jaume Andreu

El plat fort de la jornada va arribar amb la competició sènior, en la qual el Manresa va proclamar-se’n campió en la categoria masculina superant els Senglars de Torroella en la final. Pel que fa a les noies, el Sitges va treure’s l’espina dels dos darrers tornejos (en els que van quedar segones) aixecant la copa de campions davant el Reus Deportiu, i en l’apartat dels veterans el SEL va mantenir el trofeu a casa derrotant el Cornellà al millor de tres enfrontaments.

Pots veure les fotografies del torneig aquí: Jaume Andreu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *