El nou camp de rugby de Terrassa és més a prop

Dissabte es va col·locar la primera pedra del camp de Les Fonts

El nou camp de rugby de Terrassa estarà gesionat per la FCR

FCR

Fotografia de FCR

Primera pedra

Dissabte va ser un dia especial per al rugby català. Al barri de Les Fonts de Terrassa s’hi va celebrar l’acte de col·locació de la primera pedra del nou camp de rugby, que serà no tan sols un nou terreny de joc per als Carboners de Terrassa, sinó també un centre per a la Federació Catalana de Rugby, que gestionarà les instal·lacions.

IMG-20190518-WA0003
Ignasi Planas va inaugurar l’acte. Foto FCR

A l’acte hi van acudir 200 persones, entre aficionats dels Carboners i de la UD Les Fonts (el club de futbol que compartirà camp amb el rugby), entre lles quals hi havien president de la FCR Ignasi Planas, el president dels Carboners Celso Pérez, l’Alcalde de Terrassa Alfredo Vega, el president de la UD Les Fonts Artur Travesa i l’arquitecte a càrrec del projecte Daniel Huertos.

El matí va arrencar amb els parlaments de les cinc personalitats destacades anteriorment, começant per l’Ignasi Planas que va destacar que El nou camp suposarà un abans i un després per a la ciutat i per al rugby català, amb unes noves instal·lacions que permetran als Carboners i a la UD Les Fonts practicar el seu esport en les millors condicions”.

IMG-20190518-WA0015
Planas, Vega i Pérez, al final de l’acte. Foto FCR

Per a Celso Pérez dissabte va ser “un dia històric. Els Carboners hem complert 10 anys aquesta temporada i per fi podrem desenvolupar la nostra activitat en un camp nou. Cal donar les gràcies a l’Ajuntament de Terrassa i a la Federació Catalana de Rugby per tots els esforços que han fet perquè això sigui una realitat”.

Per finalitzar l’acte es va enterrar una urna en la qual hi havia un text signat per tots ells, una samarreta dels Carboners i una de la UD Les Fonts, un plànol del projecte, un diari del dia i unes monedes en curs. Amenitzat per la percussió de la colla gegantera de Les Fonts la urna va ser emterrada finalment per inaugurar l’inici de les obres del camp de rugby de Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *