El Ponent també renuncia a jugar la DHB i el Grup B es queda amb tan sols deu equips

RugbyCat

Fotografia de RC Ponent

Més problemes per al Grup B de la Divisió d’Honor “B”, doncs el RC Ponent ha renunciat a jugar a la segona divisió estatal. Els motius, tal i com explica el seu president, Rafael Oliver, són purament econòmics: “Estàvem pendents d’una subvenció del govern balear per poder inscriure’ns-hi, però finalment no ens l’han donat i hem hagut de renunciar. No podem afrontar el cost d’aquesta lliga”.

El club mallorquí es converteix així en el cinquè equip que declina jugar a la DHB, després que Tatami, Químic, Sant Boi “B” i GEiEG fessin el mateix. Les altes exigències econòmiques per participar en aquesta categoria (9.350 euros d’inscripció) més les despeses de viatge en els desplaçaments han acabat fent impossible que el Ponent hi pugui ser.

“Hem estat esperant fins l’últim moment, però fins i tot el preu dels vols se’ns disparava un 70%, simplement no podem” assegura Oliver. Així doncs, el Grup B de la Divisió d’Honor “B” es queda ara amb tan sols deu equips, mentre que els altres dos grups de la mateixa categoria estan formats per dotze conjunts, un fet que pot suposar un greuge comparatiu pensant sobretot en els playoffs d’ascens, on els equips d’aquest primer grup arribaran amb quatre partits menys disputats.

Us adjuntem la carta que el RC Ponent ha emès amb motiu de la renúncia:

Comunicat Rugby Ponent

One thought on “El Ponent també renuncia a jugar la DHB i el Grup B es queda amb tan sols deu equips

  • 22 agost 2014 at 12:55
    Permalink

    La FER s’ho hauria de fer mirar.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *