El Quebrantahuesos Rugby aragonès competirà a Catalunya

El conjunt d’Osca fa el salt a la fase prèvia de la DHC Vueling

RugbyCat

Fotografia de Quebrantahuesos RC

Benvinguda a un nou equip

El Quebrantahuesos RC, de la província aragonesa d’Osca, formarà part la propera temporada de les competicions catalanes. L’equip, que juga a la localitat de Pomar de Cinca (a uns 40 minuts de Lleida) ha arribat a un acord amb la Federació Catalana de Rugby per entrar de ple en les lligues de Catalunya per intentar millorar el nivell competitiu dels seus conjunts sènior.

quebrantahuesos_rc_rugbycat
El masculí del Quebrantahuesos fa el salt a la pre`via de la DHC. Foto Quebrantahuesos

El primer equip masculí del Quebrantahuesos entrarà a la competició de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana Vueling per intentar fer-se un lloc entre els dotze millors de Catalunya. Pel que fa a l’equip femení, el club aragonès i l’INEF Lleida mantenen coinverses per tal d’ajuntar els dos conjunts i així competir junts a la Lliga Kopparberg.

D’aquesta manera, el rugby català i aragonès reforcen els lligams incorporant els equips del Quebrantahuesos dins l’estructura competitiva de la FCR.

quebranta_femeni_rugbycat
Les noies podrien ajuntar-se amb el Lleida. Foto Quebrantahuesos

Crònica d’una decisió anunciada

El club, originari de Barbastro, va comunicar a la seva pàgina de facebook l’explicació dels motius d’aquesta decisió, que principalment han près degut a l’estancament del nivell esportiu que pateix la primera regional aragonesa, competició que els Quebrantahuesos han guanyat en vàries ocasions.

A més, el club d’Osca no manté una bona relació amb la Federació Aragonesa de Rugby, amb la que va partir peres la darrera temporada quan els Quebrantahuesos van decidir no presentar-se a la final de la lliga aragonesa perquè la federació havia posat com a seu del partit el camp del rival, el CDU Zaragoza. Aquest episodi va fer vessar el got de la paciència dels de Barbastro, que al mes de juny prenien la decisió de competir a Catalunya.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *