El Rugby Barcelona s’exhibeix en un bon partit de rugby tot i la derrota (19 a 26)

RugbyCat

Fotografia de Beto Miranda

Aquest passat dissabte, a la Foixarda, es va disputar el partit anual de la selecció de Rugby Barcelona, formada per jugadors dels set clubs de la capital catalana, en aquest cas contra un equip anglès, el Northampton Saints Academy.

Els aficionats que es van apropar a l’estadi de Montjuïc (els que van escapar del mediàtic futbol) van poder gaudir d’un disputat matx que va acabar amb victòria visitant per 19 a 26. L’inici però, va ser esperançador per als catalans, que sota les ordres de Stacy Duvenage, el seleccionador per a l’ocasió, van fer dues marques en els primers vint minuts. La primera de Tom Gallagher, l’obertura, i la segona de Josep Maria Simon, el segon centre.

tom_gallagher_rugbybarcelona_rugbycat
Gallagher, en la carrera que li va valdre la primera marca. Fotrografia de Beto Miranda

L’aposta per un rugby vistós dels barcelonins donava els seus fruits, però de seguida els anglesos van mostrar la seva qualitat, fent dos assajos abans del descans per marxar a vestidors amb un ajustat 14 a 12.

La represa va continuar amb la mateixa tònica, bon joc per part dels dos equips i molta intensitat. Els canvis de Rugby Barcelona i la qualitat dels visitants va acabar decantant la balança a favor dels últims, que van plantar l’ovalada dues vegades amb jugades de davantera per contrarrestar la darrera marca d’Àlex Benet, el mig de melée i capità dels barcelonins.

Benet afirmava després del partit que “tenint en compte l’última experiència amb el Rugby Barcelona  (una dura derrota per 95 a 7 contra Munster Academy), els hi tenia molt respecte als anglesos. De seguida, però, quan vam començar a jugar de tu a tu me’n vaig adonar que seria un bon partit, i així va ser. Crec que tots els que vam jugar ens ho vam passar molt bé”.

Bona nota un any més en aquest test-match, que brinda l’oportunitat de veure un partit de bon nivell de rugby. Benet assegura que “la gent ve al camp esperant veure un bon partit. Si ve un equip competent amb nom, on nosaltres podem competir i fer un bon paper, nosaltres en sortim reforçats, i per extensió, el rugby català”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *