El segona línia Jordi Gallardo torna a l’Hospitalet després de quatre anys a l’estranger

RugbyCat

Fotografia de RC L’Hospitalet

Segon moviment al Grup B de la Divisió d’Honor “B”, i també segon moviment de l’Hospitalet després del fitxatge de l’irlandès Neil Wash. El club riberenc incorporarà el segona línia Jordi Gallardo, qui ja havia jugat tres campanyes a La Feixa Llarga des del 2010 fins el 2012.

El 2013, però, Gallardo va marxar un any a Irlanda, on va jugar una temporada amb el Landsowne FC abans que els seus projectes professionals el portessin fins a l’Ecuador, on ha militat fins l’actualitat amb el RC Nómadas.

Així doncs, Jordi Gallardo torna a l’Hospitalet amb 29 anys com a home de plena confiança del nou tàndem d’entrenadors, ja que van ser Paco Baena i Diego Godoy qui el van convèncer perquè s’unís al club del Llobregat en la seva primera etapa.

Format a les categories del Barça, Gallardo va reconvertir la seva posició d’arriere a segona línia en el seu primer curs amb l’Hospi. El procés d’adaptació no va ser fàcil, però amb 1,94m i 98kg és un segona mòvil, bon placador i efectiu en el joc aeri que ja coneix la lliga i que ha jugat també amb la selecció catalana. És, per tant, un reforç de rendiment immediat que apuntala una davantera de per sí ja molt conjuntada i treballada.

One thought on “El segona línia Jordi Gallardo torna a l’Hospitalet després de quatre anys a l’estranger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *