El SEL Vilanova tindrà el nou camp llest el 8 de febrer

El SEL Vilanova podrà abandonar finalment la malmesa Sínia Batadet

El nou terreny de joc serà de gespa artificial i es troba a 500 metres de l’antic camp

RugbyCat

Fotografia de SEL Vilanova

Finalment, el nou camp

El SEL Vilanova veu la llum al final del túnel. El club vilanoví podrà acomiadar-se definitivament del seu actual camp, el malmès Sínia Batadet (envoltat d’una pista d’atletisme), i es traslladarà al que a partir d’ara serà el seu nou camp, situat a uns 500 metres de l’antic.

Les obres, que en un principi havien d’acabar el 31 de desembre però s’han enraderit degut a les dues setmanes de pluja del final de l’any 2018, acabaran el 8 de febrer, quan la nova gespa artificial ja estarà convenientment assentada.

sinia_bassal_rugbycat
El SEL s’acomiada per fi dels bassals de la Sínia. Foto SEL Vilanova

La reforma ha consistit en posar gespa artificial a un camp de terra que feia servir el futbol com a terreny per entrenar. Tot i que s’haurà de compartir amb el futbol 7 de la ciutat, l’Ajuntament de Vilanova i la Geltrú ha assegurat al SEL que el rugby tindrà ús prioritari en aquesta nova instal·lació, que compta amb deu vestidors però encara ha de resoldre qüestions com sales de material, espais addicionals o la construcció d’unes graderies.

D’aquesta manera, a partir del 15 de febrer (quan el club farà el trasllat) el SEL Vilanova comptarà amb un camp de rugby digne per entrenar i jugar, abandonant una Sínia Batadet que fa anys que no compleix amb els requisitis mínims tant de tamany com d’estat del terreny de joc, on la falta de gespa, la sorra i els bassals els dies de pluja s’havien convertit en la normalitat.

One thought on “El SEL Vilanova tindrà el nou camp llest el 8 de febrer

  • 17 gener 2019 at 20:31
    Permalink

    Bravo per el SEL i el rugby. MOltes feliçitats

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *