El Sitges renuncia a la seva plaça de Divisió d’Honor “B”

RugbyCat

Fotografia de Jaume Andreu

Ja és oficial: el RC Sitges ha renunciat a la plaça del Grup B Divisió d’Honor “B”. El club ho ha comunicat aquest matí mitjançant una carta del seu president, Josep Cabré, a la seva pàgina. La decisió l’han pres després d’una reunió entre el propi president, els delegats, els entrenadors i el director esportiu que va derivar en el vot unànim de la Junta Directiva.

Els del Garraf, que van salvar-se al camp després de superar al CEU en l’eliminatòria de repesca per no perdre la categoria, decideixen fer un pas enrere després d’una temporada molt complicada en la que han patit per confeccionar les convocatòries tant del primer com del segon equip.

La incògnita ara és saber quin equip ocuparà la seva plaça. Si bé el més lògic seria que fos el CEU qui pugés de categoria (doncs van arribar fins la final d’ascens a la DHB i a la repesca posterior), caldrà esperar que la Federación Espanyola de Rugby es pronunciï al respecte. El que sí és segur, però, és que el Sitges jugarà a la Divisió d’Honor Catalana.

Aquesta és la carta íntegra que ha publicat el RC Sitges al seu web:

“Des de la Junta Directiva del Club hem de comunicar-vos que després de valorar-ho molt, hem decidit renunciar , la propera temporada, a jugar a DHB lloc que ens corresponia per mèrits esportius al terreny de joc.

Hem pres aquesta decisió, tenint en compte que aquest any ens enfrontem a una situació conjuntural que no es ideal per tal de poder assumir el repte de competir a DHB amb les garanties d’èxit necessàries, per aquests motius  i després de valorar la present  situació, hem cregut adient fer un pas enrere i treballar tot junts per assolir de nou el repte de tornar a DHB en les properes temporades i en el moment adient pels interèssos generals del nostre Club.

Estem convençuts que, tot i que ha estat difícil, es la decisió correcta en aquests moments, i volem deixar clar que a partir d’ara mateix, assolir de nou la categoria a DHB serà uns dels objectiu prioritaris del nostre Club.

Josep Cabré
President Rugby Club Sitges”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *