El RC Sitges tindrà un nou camp de rugby

L’Ajuntament de Sitges destinarà 3,4 milions d’euros per a la construcció de les instal·lacions

Les obres començaran el 2018 i s’acabaran el 2019

RugbyCat

Fotografia de RC Sitges

El nou any ha portat la millor notícia que podia esperar el RC Sitges i una excel·lent nova també per al rugby català: el club del dofí tindrà un nou camp de rugby. El Ple de l’Ajuntament de Sitges va aprovar ahir un pressupost de 3,4 milions d’euros destinats a la construcció d’unes instal·lacions (esportives i socials) que se situaran o bé a Santa Bàrbara, al costat d’on es troba el camp actual, o bé a La Plana, el barri veí.

El pla de finançament

L’estrena del nou estadi del Sitges haurà d’esperar, però, fins el 2019. El pla de finançament inclou una primera partida de 400.000€ que seran per a la redacció del projecte tècnic que es realitzarà durant aquest 2017. Pel que fa a la construcció, es dividirà en dues fases: la primera es desenvoluparà durant el 2018 (iniciant-se les obres a princpis d’any), amb un pressupost de 1,5 milions i la segona el 2019 (també amb 1,5 milions) quan s’acabaran les construccions.

sitges_cruc_rugbycat
El Sitges fa un pas importantíssim de cara al futur. Foto Jaume Andreu

El president del RC Sitges, Josep Cabré, manifestava la seva alegria mitjançant un comunicat: “Es tracta d’un moment històric per al nostre club i l’assoliment d’un objectiu molt important ja que ens permetrà disposar d’unes instal·lacions on els nostres equips de rugby, des de el sènior masculí i femení fins als mes petits de l’escola, podran continuar creixent tant esportivament com personal, i on els socis i sòcies disposarem d’espais per gaudir i compartir tot allò que representa el nostre esport”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *