El tercer equip de la Santboiana serà expulsat de la competició per les incompareixences contra Sant Cugat “C” i Carboners

RugbyCat

Fotografia d’Edu Rois

El tercer equip de la Santboiana ha estat expulsat de la competició de la Segona Catalana. Aquesta és la decisió que s’ha près, tot complint el reglament, per part de la Federació Catalana de Rugby, després que el conjunt del Llobregat no s’hagi presentat a dos enfrontaments aquesta temporada, el primer contra el Sant Cugat “C” el 8 de febrer, i el darrer contra els Carboners de Terrassa el passat 28 de març.

D’aquesta manera, i a falta que el Comitè de Competició i Disciplina ho confirmi (si no hi ha una sorpresa majúscula ho farà), la Santboiana “C”, que va entrar en competició federada quan va iniciar-se la Segona Catalana com Sant Cugat, Barça i CEU “C” es convertirà en el segon equip expulsat d’una lliga aquesta temporada. El primer conjunt en ser sancionat en aquest sentit van ser els Taus d’Amposta, que el 17 de març van patir el mateix problema per incomparèixer en dos partits de la Primera Catalana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *