El tercera línia Cullen Collopy, última incorporació del Barça

El sud-africà Collopy arriba després de jugar amb el DHL Western Porvince

El darrer fitxatge blaugrana completa una plantilla que ha d’assolir la salvació

RugbyCat

Fotografia d’arxiu

El Barça va alinear el passat diumenge la darrera incorporació culer. Amb el número “7” a l’esquena, el sud-africà Cullen Collopy va estrenar-se com a jugador blaugrana al camp del CR El Salvador en la derrota dels catalans per 44 a 19. El tercera línia va celebrar el debut amb un assaig que, tot i així, no va servir per sumar cap punt.

Cullen Collopy aterra a La Teixonera atresorant un excel·lent currículum esportiu. Amb 23 anys, 1,79 metres d’alçada i 101kg de pes va jugar la darrera temporada als Ikey Tigers i al DHL Wester Province, equip que participa a la Currie Cup i a la Vodacom Cup, les dues competicions de més prestigi de Sud-Àfrica exceptuant el Super Rugby.

Collopy, que pot jugar tant de talonador (posició que ocupava a Sud-Àfrica) com de tercera línia, destaca per ser un jugador fort, complet i constant tant en atac com en defensa, sent així la cirereta a una davantera molt reforçada enguany (Sanz, Du Toit, Auwerda, Gurriere…) i que s’ha de complementar amb una línia perillosa i també blindada amb l’arribada a mitjans de desembre de Richard Stewart.

Així juga el nou davanter blaugrana:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *