El Toro RC i el Rugby Cullera, nous equips de Divisió d’Honor “B”

Mallorquins i valencians assoleixen l’ascens al Grup B sense necessitat de disputar la final

RugbyCat

Fotografia d’Alfonso Martínez

El Grup B de la Divisió d’Honor “B” tindrà dues cares noves la propera temporada. El Rugby Cullera i el Toro RC jugaran el curs vinent a la segona categoria del rugby estatal sense necessitat de disputar la final d’ascens. Valencians i mallorquins s’estalvien jugar els dos enfrontaments d’aquesta final degut al descens del Múrcia a la lliga regional i a l’ascens de la Vila a la Divisió d’Honor, ocupant d’aquesta manera les dues places disponibles.

cullera_rugby_rugbycat
El Cullera és equip de DHB gràcies a una gran remuntada. Foto Rugby Cullera

El que sí han hagut de disputar els dos conjunts han estat les semifinals d’ascens, en les quals també hi competien el Cartagena i el Quebrantahuesos aragonès. Els murcians van ser el rival del Cullera, que a la tornada va remuntar el resultat advers de 19 a 26 amb un triomf a domicili per 10 a 20 per superar l’eliminatòria. El camí del Toro va ser més còmode, guanyant l’anada 14 a 23 i atropellant els Quebrantahuesos a Mallorca per 54 a 19.

Així doncs, per primera vegada des de la reestructuració de la lliga hi haurà un equip mallorquí a la Divisió d’Honor “B”, mentre que el Cullera s’afegeix a la llarga llista de clubs valencians del grup, sumant un total de cinc juntament amb Abelles, Tecnidex, CAU València i Tatami.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *