Els All Blacks guanyen el “Premio Princesa de Asturias de los Deportes 2017”

La selecció de Nova Zelanda ha estat guardonada pels “seus extraordinaris èxits esportius i per reflectir grans valors com la solidaritat i l’esportivitat”

RugbyCat

Fotografia de rugbyrama

El rugby tindrà un lloc destacat en els Premis Princesa d’Astúries dels Esports 2017, i és que la selecció novazelandesa ha estat guardonada. Per atorgar-los aquest premi, el jurat ha tingut en compte no tan sols els mèrits esportius (són considerada la millor selecció del món) sinó també els valors que transmeten els All Blacks, exemple i mirall de tots els intangibles de l’esport de l’ovalada.

El president del jurat Abel Antón ha declarat en la decisió que “els All Blacks representen un exemple d’integració racial i cultural que ha contribuït a la unitat de novazelandesos de diferent origen, simbolitzat en la haka, vincle amb les seves arrels i el seu patrimoni ancestral”.

Enèsim reconeixement, doncs, per als All Blacks, que poden presumir de tenir el palmarès més reeixit del món oval. Tres vegades campions del món, el 1987, el 2011 i el 2015 (l’única selecció que guanya dos mundials consecutius) també van establir l’any 2016 el rècord de victòries seguides en 18 i ara es preparen per rebre el tour dels British&Irish Lions (el combinat dels millors jugadors d’Anglaterra, Escòcia, Irlanda i País de Gal·les) contra els qui jugaran tres vegades el proper mes de juliol.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *