Els clubs de rugby catalans mostren la cara més solidària amb el “Movember”

Amb l’arribada del mes de novembre, molts homes inicien una iniciativa que consisteix en deixar-se créixer el bigoti en solidaritat amb el càncer de pròstata, càncer de testicles i altres malalties similars relacionades amb el sexe masculí. El moviment “Movember”.

Aquesta tradició, va néixer l’any 2003 a Austràlia gràcies a dos joves que volien donar suport a un amic amb càncer de pròstata. Des de llavors, el rugby es va afegir a aquest rite solidari que cada any recapta diners per combatre aquestes malalties. Personatges de la talla de Richie McCaw, capità dels All-Blacks, abanderen aquesta iniciativa any rere any per ajudar a la causa.

Durant el mes de novembre, els jugadors de molts clubs catalans, com per exemple els del Castelldefels, Terrassa, G.E. i E.G. o Martorell, es deixaran créixer el bigoti per unir-se al moviment. Un cop més, el rugby mostra la cara més solidària, una iniciativa que sens dubte ajuda a la transmissió del valor afegit que té aquest esport i que ajuda a apropar-lo a la societat civil.

7 thoughts on “Els clubs de rugby catalans mostren la cara més solidària amb el “Movember”

 • 31 octubre 2013 at 16:08
  Permalink

  Els del Geieg també s’hi han adherit. Ja ho vam fer l’any passat.

  Reply
 • 31 octubre 2013 at 16:25
  Permalink

  PEr quart any consecutiu els jugadors del rugby club Martorell aquest novembre mourem els nostres bigots pels camps de rugby catalans i ho acabarem celebrant amb una bona festa solidària el dia 30. Apunteu-vos al MOviment MOvember!

  Reply
 • 1 novembre 2013 at 12:38
  Permalink

  El Ripollés Rugby Club, també s’adereix al moviment. Slaut i Rugby

  Reply
 • 1 novembre 2013 at 14:53
  Permalink

  Es poden enviar fotos dels jugadors?

  Reply
 • 2 novembre 2013 at 15:32
  Permalink

  El Rugby Club Cornellà per 3er any participa a la campanya Movember i acabarà el mes amb el ja classic concurs de Bigotis al local social on participa tothom del club, Visca Movemember !!!!

  Reply
 • 4 novembre 2013 at 08:38
  Permalink

  El Monstres de Banyoles també ens hi afegim.

  Reply
 • 6 novembre 2013 at 16:21
  Permalink

  El CNPN enginyers també ens hi hem apuntat! Per tots aquells que els hi pugui interessar, també estem organizant una festa a Barcelona, Movember Party! Oberta a tothom. Concurs de bigotis i complements( per les noies) i moltes coses més.

  Per més informació podeu veurela al FB contactar directament amb mi a :

  https://www.facebook.com/events/232028713626803/?fref=ts

  Mbl: 697322301
  Mail : eduardgar3@gmail.com

  Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *