Els Cocodrils Rugby Club, nou equip federat a Catalunya

Els “Cocos” de la URL fan el salt al rugby federat

RugbyCat

Fotografia de Cocodrils Rugby

Nou equip a les lligues catalanes

Els Cocodrils de la Universitat Ramon Llull han decidit fer un pas més en el seu camí rugbístic, federant-se per a la temporada 2018/19. Els “Cocos”, fundats l’any 2002, han competit sempre a les lligues universitàries de rugby a XV i rugby a VII, i per al proper curs ho faran també a les competicions federades.

sarda_cnpn_ues_rugbycat
Guillem Sardà serà un dels referents dels Cocos. Foto Edu Rois

Aquest salt el farà (de moment) l’equip masculí, que compta amb més efectius, i estarà format per jugadors de diferents equips (Marco Pasarello i Guillem Sardà del Poble Nou, Eduard Castells del Barça, Marc Pérez de l’INEF Barcelona…) i d’altres habituals del conjunt universitari. El seu camp d’entrenament i de joc serà el del Cornellà després d’arribar a un acord amb el club local.

El president del nou club federat serà Ermengol Alemany, ex segona línia del BUC i veterà/fundador dels Cocodrils, i l’entrenador per al primer curs serà Alejandro Fernández “Tano”, que ha entrenat el segon equip dels Enginyers en vàries etapes i també va dirigir el conjunt de DHB durant uns mesos el curs 2016/17.

ermen_tano_rugbycat
Ermengol Alemany i Alejandro Fernández. Foto Cocodrils Rugby

Els “Cocos”, doncs, entraran a les competicions catalanes als grups C, D o E de la fase prèvia de la Divisió d’Honor Catalana, lluitant per entrara a la Primera Catalana.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *